Pravna obvestila

Vsebine in dokumenti objavljeni na spletnem mestu www.medical-intertrade.si so informativne narave in so v lasti družbe Medical Intertrade d.o.o. Vsebin ni dovoljeno kopirati, razen za nekomercialno in osebno uporabo. Ob upoštevanju teh omejitev je razpolaganje z vsebinami spletnega mesta dovoljeno, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, opozorila o lastništvu ter opozorila o odgovornosti, ki so navedena na tem spletnem mestu. Kakršnokoli kopiranje, reprodukcija ali distribucija informacij s tega spletnega mesta je dovoljena zgolj s predhodnim izrecnim dovoljenjem družbe Medical Intertrade d.o.o.

Spletno mesto vsebuje splošne informacije o številnih področjih, izdelkih in storitvah povezanih z zdravstvenim varstvom. Namen teh informacij ni dajanje medicinskih nasvetov, navodil za uporabo izdelkov ali promociji posameznih izdelkov. Informacije na spletnem mestu ne morejo nadomestiti strokovnosti, znanja in izkušnj zdravstvenih delavcev, niti niso namenjene kot navodila za zdravljenje. Za navodila za uporabo in nasvete v zvezi z uporabo izdelkov ter storitev omenjenih na našem spletnem mestu, se obrnite direktno na zdravstveno osebje, zdravnike in farmacevte ter organe, ki skrbijo za promet z zdravili in medicinskimi pripomočki.

Družba Medical Intertrade d.o.o. bo z vzdrževanjem skušala zagotoviti, da bodo informacije na spletnem mestu točne in ažurne, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki vsebine spletnega mesta www.medical-intertrade.si uporabljajo na lastno odgovornost. Družba Medical Intertrade d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletnem mestu brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice ali škodo povzročeno z uporabo vsebin spletnega mesta.

Spletno mesto vsebuje informacije tretjih oseb in povezave na spletna mesta, nad katerimi družba Medical Intertrade d.o.o. nima nikakršne kontrole. Družba Medical Intertrade d.o.o. ne daje nobenih jamstev za točnost in ažurnost teh informacij in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z njimi.

Vse slike in informacije na tem spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Vsa imena izdelkov predstavljenih na spletnem mestu so zaščitena s strani njihovih lastnikov.